Fredag!

Fredag nu igen! Veckorna går fort framåt.
För en vecka sen när jag och min kära sambo var ute på överby blev jag jättevarm och fick ta av mig jackan. Kände att jag inte mådde jättebra. "vi måste hem och käka" sa jag. Klockan var väl 18.00 tror jag. Vi satte oss i bilen och åkte hemåt. Kände mig sämre och sämre. Fick panik. Precis innan vi svängde in hos oss fick jag sämre hörsel. Började skaka och må dåligt, blev yr och fick hålla mig i när jag gick. 
Blev jätte ledsen, kändes som jag fick svårare att andas. Jag trodde helt seriöst att jag skulle dö. Försökte lugna ner mig.! Fick i mig knappt en halv pizza. Min kära sambo bäddade rent sängen och bäddade ner mig. Så himla glad för att jag har honom vid min sida. Älskar verkligen den karl. Så 19.00 gick jag och la mig och vaknade 00.45! Var vaken några timmar och sov i ca 7 timmar till. 
Kände mig inte jätte kry, men jag fick i mig lite frukost och sen kändes det bättre.
Vad detta berodde på vet jag inte. Det kan vara stress, stress över kliande utslagen som jag fått under veckan, inre stress, eller sovit för lite. Hade även ont i varenda led också.
 
På tisdagskvällen blev jag skakig igen. Och då vet jag med mig att jag stressat. Så denna förbannade stress som hänger med mig hela tiden är fruktansvärt jobbig. Någon som har tips på hur man gör för att bli av med stress??
 
Jag hoppas och tror att denna dagen kan bli bra. Valborg imorgon, kanske kika lite på elden och käka god mat. Får se.  Vad ska ni göra?
 
Lånad bild!
 
-     -     -    K   R   A   M    P   Å     E   R     -     -     -